DISTRIBUIE ARTICOLUL

Constantin Ioşca, de 40 de ani, trăieşte lângă Dublin, în Irlanda, iar de câteva zile a ajuns în centrul atenţiei după un episod care i-ar cauza probleme serioase.

Bărbatul locuieşte de câțiva ani la Lusk, în apropiere de Dublin, iar în urmă cu aproape patru ani a pretins că a fost victima unui accident. Românul susţine că se afla pe bicicletă când a fost lovit şi lovit de o maşină. În ciuda faptului că a fost declanşată o anchetă, poliţiştii irlandezi nu au reuşit să găsească şi să identifice vehiculul indicat bărbat.

El a cerut despăgubiri din partea Motor Insurers Bureau of Ireland, o companie irlandeză de asigurări auto care plăteşte printre altele despăgubiri în cazul accidentelor cauzate de vehicule neasigurate sau neidentificate, notează The Irish Times, citat de deactualitate.com

După ce a fost refuzat, a dat compania în judecată şi a solicitat daune de 60.000 de euro. Avocaţii săi au motivat acţiunea prin faptul că românul nu se mai poate deplasa decât într-un scaun cu rotile din cauza afecţiunilor suferite în urma accidentului.

Recent lucrurile lucrurile s-au complicat pentru Ioşca

Filmarea a ajuns în presa irlandeză, dar nu înainte de a intra în posesia celor de la asigurări. Acum a fost declanşată o nouă investigaţie, iar românul ar putea fi acuzat de fraudă şi ar putea fi condamnat la închisoare.

O primă înfăţişare a avut deja loc, iar potrivit sursei citate, Ioşca şi-ar fi retras cererea. De altfel, judecătorul Kevin Cross a amânat o soluţie în acest caz şi le-a dat termen celor două părţi să se înţeleagă amiabil până marţi.

DISTRIBUIE ARTICOLUL