DISTRIBUIE ARTICOLUL

Imaginile şocante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tânăr care ar fi originar din Aiud, dar locuieşte în Madrid. Filmarea a avut mii de distribuiri până să fie ştearsă din spaţiul virtual. În clip se vede cum o bătrână în pielea goală stă în şezut, în noroi,  în curtea casei şi pentru că nu reuşeşte să se ridice este bătută cu palmele peste faţă şi cu picioarele în cap de o femeie, care pare să-i fie îngrijitoare.

UPDATE Cazul şocant s-a petrecut în comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în jurul Paştelui din 2020, la mijlocul lunii aprilie. În imagini apar mamă şi fiică, ambele cunoscute cu probleme psihice. În urma acestui episod, s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i se interzice să se mai apropie de mama sa. – Ştirea iniţială –  Clipul care a fost şters între timp de pe profilul de Facebook Rareş Dominik era însoţit următorul mesaj: „Daţi mai departe să ajungă nenorocita asta pe mâna Poliţiei. Am găsit-o pe un grup. Nu ştiu cine este persoana”.

Peste 3.000 de oameni au răspuns îndemnului şi au dat distribuit filmarea. Clipul a fost făcut de o persoană necunoscută deocamdată, care pare să fi filmat scena oribilă prin crăpătura gardului ce înconjoară „gospodăria groazei”.

În imagini se vede cum o femeie bătrână care-i în pielea goală stă în şezut în noroiul din curtea casei. O altă femeie îi cere în repetate rânduri să se ridice în picioare. Bătrâna nu reuşeşte şi rămâne pe sol. Nesupunerea este pedepsită fără milă, mai întâi cu o ploaie de palme peste faţă. Ulterior, femeia care pare să o aibă în grijă pe bătrână se apropie de acesta şi încercă să o lovească cu capul de marginea unui cărucior metalic. Bătrâna se lasă pe spate, iar femeia care este încălţată se apropie şi o loveşte cu picioarele în cap.

Citeste  Streinu Cercel ne dă o veste proastă: „Căldura nu va opri coronavirusul!”

La un moment dat, sună telefonul necunoscutului care filmează scena oribilă, iar îngrijitoarea se uită spre gard să vadă dacă a fost văzută în timp ce o maltrata pe bătrână. Autorul clipului părăseşte locul fără să intervină în vreun fel.

Filmarea şocantă a ajuns şi la poliţişti. Oamenii legii încearcă acum să o identifice pe femeia care a bătut-o pe bătrână.

Sursa: adev.ro/qaqsno

Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL