DISTRIBUIE ARTICOLUL

Teatru de doi bani. După ce Pro TV-ul (inclusiv Esca), la fel ca restul televiziunilor, ne-a bătut la cap timp de câteva luni să respectăm măsurile de protecție, Andreea Esca a fost surprinsă în club. Fără botniță, fără distanțare socială, fără să-i pese de măsurile pe care de câteva luni le băga publicului pe gât.

Ceea ce înseamnă că și ea știe că povestea Covidului e una pentru adormit adulții. Pentru că a fost prinsă cu mâța-n sac, ce putea face ca să păstreze minciuna pentru care Pro TV-ul a primit 7 milioane de lei? Să se declare și ea bolnavă de Covid, firește. Numai că detaliile nu au fost gândite prea bine, probabil pentru că ne consideră un popor de proști. Esca nu s-a gândit că s-a infectat în timp ce era în club printre sute de persoane, nici când soțul și copilul i s-au infectat.

Nu, ea și-a dat seama doar atunci când a realizat că nu mai are miros. Nu contează că pierderea gustului și mirosului pot avea multe alte cauze și că sunt des întâlnite dintotdeauna, ea a știut că e coronavirusul. De exemplu, conform unui studiu, 2,7 milioane de americani adulți aveau probleme olfactive în 1994 și 1,1 milioane unele gustative. Nu contează că aceste simptome sunt proaspăt apărute în povestea falsei pandemii, până de curând cei declarați bolnavi de Covid neavându-le.

Esca a știut că are Covid când n-a mai simțit mirosul de usturoi din cartofi! Să ne amintim că a trecut doar o săptămână de când Esca nu a mai apărut la pupitrul știrilor Pro TV. Timp în care a fost și internată, și eliberată, și vindecată! Deși fraierii de rând ca noi stau internați câte două săptămâni și cică se vindecă tot în cam atât timp.

Citeste  7 persoane, printre care și o slătineancă și copiii săi, găsite într-o peșteră din Vâlcea

Ea nu respectă regulile pe care le propovăduiește zilnic de câteva luni, ia Covidul doar când e prinsă cu mâța-n sac și se vindecă miraculos în câteva zile, că probabil coronavirusul se sperie de salariile mari, așa că stă mai mult pe la săraci. Dacă ne amintim și că Pro TV-ul a primit 7 milioane de lei de la Guvern pentru campania Covid-19, ne mai mirăm că Esca ne servește gogoși fără gust și miros? Pardon, cartofi cu usturoi…

Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL