Români atacați și înjunghiați în Germania

0
87
Români atacați și înjunghiați în Germania
Români atacați și înjunghiați în Germania
DISTRIBUIE ARTICOLUL

Trei români din Germania au fost atacaţi în stil mafiot în plină stradă, în Dusseldorf. Maşina lor a fost blocată în trafic de mafioţi, care apoi i-au atacat. Doi dintre români se află în prezent în spital în stare gravă.

BUCUREŞTI, 27 iun – Sputnik, Doina Crainic. Maşina, marca BMW, în care se aflau cei trei români, în vârstă de 26, 39 și 52 de ani, a fost blocată în trafic pe o stradă din Dusseldorf, de către două autoturisme, potrivit ziarulromanesc.de. După flancarea maşinii, atacatorii au deschis portierele şi i-au atacat cu cuţitele pe cei doi români care se aflau pe scaunele din faţă.

Şoferul român, în vărstă de 39 de ani, a încercat să scape şi a lovit de mai multe ori o maşină din faţă, parcată. Din acest motiv, poliţiştii au crezut iniţial că a fost vorba de un accident rutier.

Români din Germania, înjunghiați în mașină după ce au fost blocați de două autoturisme

Cel de-al treilea român, care se afla pe bancheta din spate, a scăpat nevătămat, dar ceilalţi doi se află internaţi în stare critică.

După comiterea faptelor, atacatorii au dispărut, însă mai întâi s-au asigurat că nu lasă urme. Criminaliștii şi-au dat seama ulterior că au de-a face cu un atac în stil mafiot și au demarat o anchetă. În prezent, parchetul consideră că a fost vorba de o tentativă de omucidere.

Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL
Citeste  Ai depășit, revino pe prima bandă. Vei constata că nu îți cade coroana