DISTRIBUIE ARTICOLUL

Pe față, fără jenă! SIE, intervenție brutală pentru a-și pune șef la PSD! Da, oameni buni, este ceva care se întâmplă sub ochii noștri! Și explică multe dintre enigmaticele lucruri aparent ciudate petrecute în ultimul timp. Gabriel Vlase, șeful SIE, îl pune pe amicul său Marcel Ciolacu, șef la PSD! Și vine și Mihai Tudose, la rândul său amic intim cu cei doi. Gabriel Vlase a fost crescut de Viorel Hrebenciuc, intimul prințișorilor arabi deveniți miliardari în România sub regimul PSD. Fotografia cu Marcel Ciolacu și Omar Hayssam la vânătoare este deja clasică.

Și Marcel Ciolacu și Gabriel Vlase au făcut marcaj la Dragnea în ultimii trei ani. Ciolacu apare în pozele de la Belina, pe post de băiat care dă la vâsle, în barca unde mai erau Dragnea și Grindeanu. Vlase i-a însoțit pe Dragnea și țiitoare în celebra ieșire a celor doi în Elveția. La doar câteva zile, președintele Iohannis l-a nominalizat la șefia SIE.

Cine a fost „porumbelul curier” între Ciolacu și Dăncilă? Ionel Arsene, alt personaj dubios care i-a făcut marcaj lui Dragnea în ultimii ani…

Sursa: comisarul.ro

Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL
Citeste  Descoperire impresionantă în Buzău. Cum au găsit 7 bărbați o comoară de sute de ani