Oprisan: „Nu e exclus sa va mai batem o data pe 10 August!” – Stiri-Buzau.ro
National Stiri

Oprisan: „Nu e exclus sa va mai batem o data pe 10 August!”

Oprisan: „Nu e exclus sa va mai batem o data pe 10 August!”
Scris de admin

Cunoscut pentru iesirile sale nervoase, Marian Oprisan, Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a avut un nou schimb dur de replici cu un consilier liberal, in cadrul unei sedinte ordinare a consiliului judetean conform celor de la Realitatea de Vrancea.

Fiind intrebat care este parerea sa despre impactul bugetar privind unele modificari dintr-un proiect, Oprisan a preferat sa duca discutia intr-o sfera ce nu avea absolut nicio legatura cu intrebarea ce i-a fost adresata, acesta spunand ca cei peste 70.000 de vranceni ce au plecat din judet in ultimii 25 de ani sunt niste asistati sociali si niste persoane cu probleme de handicap, facand trimitere la interventia anterioara a unui consilier PNL.

Susțineți presa liberă! Donați aici pentru Stiri-Buzau.ro

Imediat, lui Oprisan i-a fost atrasa atentia de catre colegul sau de la ALDE, Vicepresedintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare, spunand ca in sala e prezent si un consilier liberal ce locuieste in Diaspora, respectiv Ovidiu Burdusa.

Dupa un schimb scurt de replici intre Oprisan si consilierul liberal, Oprisan i-a transmis acestuia ca daca doreste, are posibilitatea sa vorbeasca in Piata Victoriei pe 10 August, si nu in Consiliul Judetean.

Burdusa i-a transmis ca, cu siguranta o va face, „Daca nu ne mai bateti o data!”. Imediat, Oprisan i-a transmis „Dar ce, credeti ca este exclus?!”

Gazduire Web - Hostico
Citeste si :   Un şofer beat şi drogat, care a fost la un pas să strivească un copil, nu reprezintă pericol public

Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Despre autor

admin

Lasă un comentariu