DISTRIBUIE ARTICOLUL

Un bărbat din localitatea buzoiană Gura Teghii, are nevoie disperată de ajutorul semenilor. Suferă de glioblastom, o tumoră cerebrală malignă. Prețul unei cure de tratament este de 3200E, iar Dorin are nevoie de 6 astfel de cure.

Dorin este un adevărat luptător. A învins o dată cancerul și speră că, cu ajutorul nostru să o facă din nou. Destinul a fost implacabil cu el, pentru prima dată, în urmă cu 6 ani. Atunci a primit un diagnostic sumbru și a suferit o intervenție chirurgicală complicată, însă a trecut peste această încercare cu bine. Intervenția de îndepărtare a tumorii a fost un real succes, tratamentul a dat roade, iar tânărul privea cu optimism și speranță către viitor.

Din nefericire, la doar 41 de ani, la 6 ani distanță de momentul care l-a marcat cel mai mult în viață, bărbatul este obligat să retrăiască același coșmar. În urma efectuării unui RMN cranian, s-a evidențiat o recidivă tumorală, care a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Așa reîncepe drama Dorin. Încep drumurile lungi între spitalele din București, Tg. Mureș, Iași și Brașov pentru ședințede de chimioterapie, însă agresivitatea și evoluția rapidă a bolii îi împiedică pe doctori să continue tratamentul.

Atunci a început o cursă contra-cronometru pentru familie și medici în a căuta șanse la viață pentru acest bărbat, iar speranța vine de la un spital din Turcia, unde medicii recomandă un tratament integrat, unde chimioterapia  se combină cu tratamentul targetat.

Tratamentul care îi poate reda lui Dorin speranța în viitor constă în 6 cure si se repetă o dată la două săptămâni la spitalul din Turcia. Prețul unei cure este de 3200E și include toate tratamentele aplicate. Costurile totale ajung undeva în jurul sumei de 20.000E, o sumă cu mult peste posibilitățile familiei tânărului.

Citeste  Cine sunt pupincurștii lui Toma? Vezi lista în articol .

Șansa și speranța la viață a lui Dorin depinde de fiecare dintre noi. Orice donație e un pas spe vindecare. Cei care pot rupe din puținul lor pentru Dorin pot dona în contul deschis la Banca Transilvania, pe numele surorii sale, Gafia Maria Lucica: RO03BTRLRONCRT042725210301.

Sursa: reporterbuzoian.ro

Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL