DISTRIBUIE ARTICOLUL

Au trecut câteva săptămâni de când George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit, cei doi urmând să divorțeze oficial, în curând. Artista traversează o perioadă destul de grea, însă, de dragul fetițelor sale va fi puternică.

Andreea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le-a spus fanilor cum vede ea situația și cum va trece peste această perioadă, deloc ușoară.

„Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilarie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață. Este foarte important să realizăm că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut.

Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă. În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de catre familia în care au crescut. Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viața în bine’, a scris artista pe pagina sa. 

Susține presa independentă
Sau QR CODE
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL