DISTRIBUIE ARTICOLUL

De ce pupă în fund ziariștii pe cei din PSD, adică pe cei ce conduc acest oraș? Majoritatea ziariștilor din Buzău au lunar câte un “bonus” de la primarul “Tomikaze” pentru că sunt lingăi și pupă șezuturile “stăpânilor”. Aceiași ziariști, trimiși de aceiași “stăpâni” parazitează și bugetele multor primării din județ, fără a presta ceva concret, acesta reprezentând bonusul pentru pupături apăsate, ba chiar pentru a nu își dezlipi buzele de șezuturile “stăpânilor”. Tocmai din acest motiv, dragi buzoieni, sunteți intoxicați cu fake news despre măreția “stăpânilor” mascând adevărata lor fața!

Aceiași ziariști, trimiși de aceiași “stăpâni” parazitează și bugetele multor primării din județ, fără a presta ceva concret, acesta reprezentând bonusul pentru pupături apăsate, ba chiar pentru a nu își dezlipi buzele de șezuturile “stăpânilor”. Tocmai din acest motiv, dragi buzoieni, sunteți intoxicați cu fake news despre măreția “stăpânilor” mascând adevărata lor fața!

De menționat că primarul C-tin Toma îi apelează și amenintă de ”supușii” lui amenințându-i că le taie contractele. Am să vă las o replică a unui jurnalist buzoian, ,,Trebuie să trăiască și copilașii mei.” Jurnalistii se folosesc de interpuși, soții și prieteni . Majoritate jurnaliștilor fiind membri de partid sau în unele cazuri cadre MAPN, se folosesc de interpuși pentru ai masca .

NEAGU PETRE EMANOIL PREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN BUZĂU

De menționat că și Consiliul Județean merge pe aceaiași premisă.Toma controlează presa buzoiană ,,Pe pagina aia trebuie dat, Buzău Oraș Deschis, și inserați în treaba asta și din momentele alea. Vă mai spun eu ce aveti de făcut!”

Citeste  Accident grav pe DN2 E85, între Spătaru și Costești, cu patru victime. O fetiță de 2 ani, în stare critică

Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL