DISTRIBUIE ARTICOLUL

CEC Bank va anunța, la începutul săptămânii viitoare, suspendarea plății ratelor la toate creditele, timp de o lună, pentru toți clienții persoane fizice, potrivit unor surse citate de Profit.ro.

Amânarea la plată va fi acordată, în contextul epidemiei de coronavirus, atât pentru credite de nevoi personale, cât și pentru credite imobiliare / ipotecare și pentru carduri de credit. La rândul ei, Banca Transilvania şi-a notificat clienţii sâmbătă în privinţa extinderii perioadei de graţie pentru cardurile de credit, până în luna mai, în contextul epidemiei de coronavirus din România. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat sâmbătă seara, la Digi24, că poartă discuții cu mediul bancar pentru ca cetățenii care au rate la bănci să poată plăti cu întârziere, date fiind dificultățile generate de criza epidemiei de coronavirus. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că a decis să decreteze starea de urgență în România începând de luni, 16 martie 2020, pentru a permite o luptă mai eficientă cu epidemia.
Susține presa independentă
Ai un pont? E-mail: stiri@stiri-buzau.ro
DISTRIBUIE ARTICOLUL
Citeste  Strigătul de disperare al unei mame surdo-mute a cărei fetiţă a rămas cu tatăl violent. Ce spune Protecţia Copilului